A A A

Bureau

Ook ons bureau moest zich vanzelfsprekend houden aan de corona-maatregelen.
Het grootste deel van het jaar hebben we daarom zoveel mogelijk vanuit huis gewerkt. Geregeld was één dag per week het hele team aanwezig in de periode dat dat kon. Het werk heeft er gelukkig niet onder geleden. Dankzij de beschikbare communicatiemiddelen konden we ogenschijnlijk gewoon doorwerken. Maar het vanzelfsprekende intercollegiale contact, zowel in- als extern, viel grotendeels weg. Hierdoor kwam het werkplezier wel in toenemende mate onder druk te staan.

Rieke Schouten verruilde begin 2020 haar zzp-status voor een parttime dienstverband bij ons fonds en Stichting RCOAK. Zij is al sinds vele jaren vanuit haar bedrijf Lyriek, coördinator van de themaprogramma’s die wij met Stichting RCOAK organiseren.

We namen afscheid van onze huishoudster-gastvrouw Hillie Zwaan-van der Galiën. Zij heeft gedurende dertien jaar met veel toewijding het interieur van Akerendam onderhouden. Daarnaast zorgde zij ervoor dat het de vele gasten die wij over de vloer kregen aan niets ontbrak. In september is zij opgevolgd door Guda de Rijk.

Delen